|
||||||||
| Kayıt ol | Yardım | Aktif Üyeler | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| FB - Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının buluşma noktası ?ükrü Saraçoğlu Stadyumu ilgili her türlü haber, yorum, video, resim aklınıza ne geliyorsa. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Harbi Ulukoylu
|
PSV beraberliğini ben bir avantaj olarak görüyorum işin açığı.Çünkü kadıköyde biz onları öyle veya böyle garanti yeneriz moskovayıda yeneriz bu gruptan çıkarızönemli olan bu gün psv ye yenilmemekti yenilmedik umarım bugün beşiktaş artık son şansını kovalar vefenerle beraber çıkarlar diyecem ama şu şartlarda beşiktaşa tır zor görünüyo.umarım beşiktaş ta uefa kupasını katılması yönünde güzel bir skor alır liverpool önünde işte fenerli olmak bunun için önemli şimdi fenerli olsaydınız bunları dert etmek zorunda kalmazdınız bana gelecek cevapları şimdi görür gibiyim sıfır çektiğiniz günleri unutmayın falan gibi....onlar artık mazi oldu beni şimdiki zaman ilgilendiriyor....... alişan |
|
|
|
| Sponsor Linkler | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Harbi Ulukoylu
|
haklısn akraba kadıköyde de 3 puanı alırsak bu gruptan çıkarız haydi fenerli kardeşlerim fener formunu coşturalım her zaman her yerde en büyük fenerbahçe |
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
Formun Hanım Efendi Ablası
Seviye: 20 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 486
Ruh Halim:
![]() Thanks: 0
|
aslında süper oynadık ama olmadı. 1 puanla yetindik. yine de fenerbahçenin şansı çok yüksek bu gruptan başarıyla çıkarız. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
Harbi Ulukoylu
Seviye: 11 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 267 ![]() Thanks: 0
|
ArkadaŞlardan Rİcam Bİrbİrİmİze SataŞmadan Duygularimizi Yazalim Yoksa Kİm BÜyÜk Kİm KÜÇÜk Bu TartiŞma Bİtmez |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
Harbi Ulukoylu
Seviye: 14 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 349
Ruh Halim:
![]() Thanks: 6
|
onun içinmi kupaları dizdiniz boş konuşmayın kırıcı olmak istmiyorsun yav yeme milleti hangi gölge federasyonun gölgesimi azize nin gölgesimi |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Harbi Ulukoylu
|
fenerbakçe psv yi dize getirdi ilk yarıda 2. yarıda inş daha da farklı olur |
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
Harbi Ulukoylu
Seviye: 16 [ ]Aktiflik: 0 / 376 ![]() Thanks: 1
|
fenerbahçeyi gönülden tebrik ediyorum.ikinnci grupta başarılar dilerim |
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
Harbi Ulukoylu
|
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
Harbi Ulukoylu
|
işte fenerlilerin bu huyunu sevmiyorum.iki galibyetle havalara giriyorlar(istisnalar hariç) es kaza avrupa şampiyonu olsalar hiç konuşulmayacak |
|||||||||
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||
|
Harbi Ulukoylu
|
cevap sade o gece.peki sen o türküyü söylemeye hiç yaklaştın mı. veya hayal ettin mi.nasıl söylenir bilirmisin |
|||||||||
|
|
|
| Sponsor Linkler | |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|