|
||||||||
| Kayıt ol | Yardım | Aktif Üyeler | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Havadan Sudan Havadan Sudan konular |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||||
|
Harbi Ulukoylu
Seviye: 11 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 267 ![]() Thanks: 0
|
Duyuru - [LİNKLERİ SADECE SİTEMİZ ÜYELERİ GÖREBİLİRKAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] arkadaşlar 27 aralık saat 24 de kadar internetten müracat kabul ediliyor şöförlük için 78 ve altı doğumlu itfaiyeci için 82 ve altı olacak maaşı falan 900 950 ytl arası mürcat etmek isteyenler [LİNKLERİ SADECE SİTEMİZ ÜYELERİ GÖREBİLİRKAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] bu link ten edebilir 27 aralık son gün |
|||||||||
|
|
|
| Sponsor Linkler | |
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
Harbi Ulukoylu
Seviye: 11 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 267 ![]() Thanks: 0
|
kpss şartı aranmıyor arkadaşlar kimsenin işe ihtiyacı yok sanırım |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
Sonusalı
Seviye: 2 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 40
Ruh Halim:
![]() Thanks: 0
|
Muhammed ilgine teşekkürler demekki herkes halinden memmun bu durumları değerlendirmek gerek. Saygılar sunarım |
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Harbi Ulukoylu
|
muhammet abi ilgine bende teşekkür ederim ama ben o kritallere uymuyorum yoksa mesajı takip ettim ve kimsenin ilgilenmediğini görünce bende senin gibi üşündüm |
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
Sonusalı
Seviye: 1 [ ]Aktiflik: 0 / 0 ![]() Thanks: 0
|
merhaba ben havva sitenizi tesadüfen buldum haberiniz dikkatimi çekti bende eşime iş bakıyordum nereden kaydımızı yapabiliriz açık adres verirmisiniz. şimdiden teşekkür edrim |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
Sonusalı
|
slm sanırım sitenizde sorun var başvurulara giriyorum ama olmuyor kontrol edeerseniz sevinirim teşekkürler |
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
Sonusalı
|
selam Konu ismailataseven tarafından (03-04-2010 Saat 07:52 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|