|
||||||||
| Kayıt ol | Yardım | Aktif Üyeler | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Şiirler Bizimle Paylaşmak istediğiniz şiirleriniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||||
|
Harbi Ulukoylu
Seviye: 16 [ ]Aktiflik: 0 / 376 ![]() Thanks: 1
|
SAMİ ASLAN KİMDİR? 1961 yılında Amasya'nın Taşova ilçesinin şirin bir köyünde dünyaya geldi.Ailenin yedi çocuğundan dördüncü çocuğu. 1974 yılında istanbul'a geldi. 1984 yılında şiir yazmaya başladı. 1987 yılında özel bir şirkette işe başladı ve halen aynı şirkette çalışmaktadır. Evli üç çocuk babası olan şair otuz dört yıldır istanbul da oturmaktadır. ilk kitabı Küskün Çiçek geçen yıl basıldı ve kapışıldı.Bir yıl sonra Ağlıyor Gözlerim adlı şiir kitabımı yayınladı.Yirmi civarında şiiri bestelenerek türkü yapıldı. Şair hemşehrimize ve akrabama başarılı bir hayat dilerim |
|||||||||
|
|
|
| Sponsor Linkler | |
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
Harbi Ulukoylu
|
Ben şehir de değil,köyümde doğdum Kendimi bir anda şehirde buldum Şehir bana sordu,ben şehre sordum Bana köylü diyorlar,varsın desinler Bu şehre bir türlü alışamadım Gidip de dostlarla buluşamadım Dostlar bana küstü,barışamadım Bana köylü diyorlar,varsın desinler Zalim şehir beni aldı,götürdü O güzelim saçlarım,tek tek döküldü Gençliğim gitti,belim büküldü Bana köylü diyorlar,varsın desinler Göresidim köyümü,ulşamadım Dostlarla buluşup, konuşamadım Ömür geldi geçti, yarışamadım Bana köylü diyorlar,varsın desinler Küsme köyüm küsme,dönerim bir gün Kırk yıl geçti ama,sanki daha dün Sensiz şehir bana, inan ki sürgün Bana köylü diyorlar,varsın desinler SAMİ ASLAN AĞLIYOR GÖZLERİM KİTABINDAN Konu muammerozturk05 tarafından (03-12-2008 Saat 07:58 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Harbi Ulukoylu
|
Muammer kardeşim paylaşımınız için teşekkürler sizleri kutluyorum. Aryıca değerli şair <SAMİ ASLAN> kardeşimizide tebrik ediyorum |
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
Harbi Ulukoylu
|
GEL HEDİYE HEDİYE Yar hasuda yapsana Yap tabağa koysana Hasudayı yaparken Biraz bana baksana Gel hediye hediye Koyun indi dereye Koyun kuzu yayılsın Gel beriye beriye Yar işkefe yapsana Yap fırına koysanana Çökelek var içinde Bir tadına baksana Gel hediye hediye Koyun indi dereye Koyun kuzu yayılsın Gel beriye beriye Keşkek koydum kazana Başladı kaynamaya Yar ben seni almadan Girmem kara toprağa SÖZ:SAMİ ASLAN BESTE:PİYANİST ALPASLAN |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|