|
||||||||
| Kayıt ol | Yardım | Aktif Üyeler | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tavsiye edilen Kitaplar Okuduğunuz ve Diğer üyelerimizin Okumasınıda istediğiniz Kitaplar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||||
|
Formun Hanım Efendisi
Seviye: 19 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 455 ![]() Thanks: 0
|
………OKUNMALI………… 1- Kan Uykusu / – Serdar Akinan – Karakutu Yayınları 2- Ruhsal Gelişim ve Kader – Dr. Ender Saraç – Doğan Kitap 3- Derin Devlet – Cüneyt Arcayürek – Detay Yayınları 4- Bir Dilek Tut Benim İçin – Maria – Doğan Kitap 5- Küçük Şeyler 2 – Üstün Dökmen – Sistem Yayıncılık 6- Her Şey Seninle Başlar – Mümin Sekman – Alfa Yayınları 7- Türkiye'nin Etnik Yapısı – Ali Tayyar Önder – Fark Yayınları 8- İki Kişilik Yalnızlık – Sinan Akyüz – Alfa Yayınları 9 - Binbir Gece Masalları – Kolektif – Elips Kitap 10 - Latife Hanım – İpek Çalışlar – Doğan Kitap 11- Çekim Yasası – Nil Gün - Kuraldışı 12- Yazı Odasında Yolculuklar – Paul Auster – Can Yayınları 13- Eksik Şiir – Sezen Aksu – Metis Kitap 14- Son İmparatorluk – İlber Ortaylı - Timaş 15 - Su / Hasta Değil Susuzsunuz - Dr. F. Batmanghelidj – Klan Yayınları 16- Aurora'nın İncileri – Nermin Bezmen – Remzi Kitabevi 17- Hepsi Alev – Selim İleri – Doğan Kitap 18- Başın Öne Eğilmesin – Hıfzı Topuz – Remzi Kitabevi 19- Tarihimizle Yüzleşmek – Emre Kongar – Remzi Kitabevi 20- Osmanlıyı Yeniden Keşfetmek – İlber Ortaylı – Timaş Yayınları 21- Yüreğim Seni Çok Sevdi-Canan Tan- Altın Kitaplar 23-Suç ve ceza – Dostoyevski- ÜBL yayınları 22- Piraye- Canan Tan –Altın Kitaplar 24- Çiçekler Susayınca- Ahmet Günbay Yıldız 25-İçimizdeki Çocuk- Doğan Cüceloğlu- Remzi Kitabevi 26-The Secret-Rhonda Byrne- MİA basım yayın 27- Ladesci- Üstün DÖKMEN .(Muammer ÖZTÜRK 05 Tavsiyesi) 28-YANIK BUĞDAYLAR- Ahmet Günbay YILDIZ.(Adem GÜNEY Tavsiyesi) 29 AYNADA BATAN GÜNEŞ- Ahmet Günbay YILDIZ ( Adem Güney Tavsiyesi) 30-Abdulhamit' in Kurtlarla Dansı - Mustafa ARMAĞAN (özgür ULUÇAYIR tavsiyesi) 31-İpek Çalışlar - Latife hanım ( Gülten ÜNSÜR tavsiyesi) 32- Ayşe Kulin- Veda (Gülten ÜNSÜR tavsiyesidir) 33-Jack Canfield-Mark Victor Hansen-Tavuk Suyuna Çorba (Gamzeliebru tavsiyesi) 34-Nermin BEZMEN- Sır ( Gülten ÜNSÜR tavsiyesi) 35- Peter James-Ölüm kadar basit (papi83 tavsiyesi) 36-Yalan Söyleyen Tarih utansın ( Adem ÖZDEMİR tavsiyesi) 37- Hz. MUHAMMED- Tolstoy'un Gizlenmiş kitabı (Adem ÖZDEMİR tavsiyesi) 38-İmparatorluğa Veda- İlhan BARDAKÇI( Adem ÖZDEMİR tavsiyesi) 39-Nutuk- Mustafa kemak Atatürk (thesonusalı-emre tavsiyesi) 40-sefiller-Victor Hugo (thesonusalı-emre tavsiyesi) 41-Küçük Ağa-Tarık Buğra (thesonusalı-emre tavsiyesi) 42-Yaban- Yakup kadri Karaosmanoğlu (thesonusalı-emre tavsiyesi) 43-Cahşların Savaşı-Hakkı Öznur(MARİFOĞLU-65 TAVSİYESİ) 44-Derin Sol -Hakkı Öznur(MARİFOĞLU-65 TAVSİYESİ) 45-Hesaplaşma-Erdal SARIZEYBEK(MARİFOĞLU-65 TAVSİYESİ) 46-Kürtleşen Türkler-Macit GÜRBÜZ(MARİFOĞLU-65 TAVSİYESİ) 47-Kızıl ile kara-Henri Beyle Stendhal ( ÖZGÜR tavsiyesi) 48-Vadideki Zambak- Honore de balzac ( ÖZGÜR tavsiyesi) 49-Anna Karenina -Tolstoy (ÖZGÜR tavsiyesi) 50- Yüzbaşının Kızı-Puşkin (Özgür tavsiyesi) 47-Saklanan Gerçek:Kurmancların ve Zazaların Gerçek Kimliği-Mahmut RİŞVANOĞLU 48-kÜRTLER-Hasan CEMAL 49-CIA Kürtleri-Tüncay ÖZKAN 50-vehbı vakkasoglu -canakkale destanı (thesonusalı- emre tavsiyesi) 51-İmparatorluğun En uzun yüzyılı - İlber ORTAYLI (çekic tavsiyesi) 52-Necip Fazılın -Sahte Kahramanllar (çekic tavsiyesi) 53-Mustafa Necati SEPETÇİOĞLU nun -Beş kitap serisi olan KİLİT ,ANAHTAR,KAPI ,KONAK ,ÇATI. (cekic tavsiyesi) 54-PROF.DR.Ahmet Şimşirgilin -KAYI-1 KAYI-2 (cekic tavsiyesi) 55-PROF.DR.Mim Kemal ÖKE -ERMENİ SORUNU (cekic tavsiyesi) 56-Çanlar Kimin İçin Çalıyor (For Whom the Bell Tolls) - [LİNKLERİ SADECE SİTEMİZ ÜYELERİ GÖREBİLİRKAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...](Özgür tavsiyesi) 57-prof.dr.MAHİR KAYNAK TERS LABİRENTTE FİNAL (the sonusalı emre tavsiyesi) 58-Ferrari'sini Satan Bilge (özgür tavsiyesi) 59-Şeker Portakalı (özgür tavsiyesi) 60- Leyla' nın Evi- Zülfi LİVANELİ (the sonusalı emre tavsiyesi) LÜTFEN KİTAP TAVSİYESİNDE BULUNUNUZ.... Konu filizuysal tarafından (03-04-2008 Saat 12:43 AM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
| Sponsor Linkler | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Harbi Ulukoylu
|
benim aradığım kitap o zaman filiz abla bakalım okuduktan sonra sevecek miyim? |
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
Formun Hanım Efendi Ablası
Seviye: 20 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 486
Ruh Halim:
![]() Thanks: 0
|
GerÇekten GÜzel Bİr Form AÇilmiŞ, Öncelİkle Fİlİz Hanimi Bu Konuya ÖncÜ OlduĞu İÇİn Kutlarim. Herkes OkuduĞu Kİtabi Önersİn. Bunlar Fİlm, Kİtap, MÜzİk Cd Sİ De Olabİlİr. Hangİ Kİtabi Okumali, Hangİ Fİlmİ Seyretmelİ, Hangİ SanatÇiyi Dİnlemelİ Son Derece De Faydali Tekrar TeŞekkÜrler |
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
Formun Hanım Efendisi
|
ÖzgÜr Kİtabi Okuduktan Sonra Kİ Fİkİrlerİ Beklİyorum..... |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
Harbi Ulukoylu
Seviye: 16 [ ]Aktiflik: 0 / 376 ![]() Thanks: 1
|
üstün dökmen hocadan ladesci.dürüstlük adına çok güzel bir kitap |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
Formun Hanım Efendisi
|
Tavsiyeleriniz Listeye eklendi. Çiçekler Susayınca (Ahmet Günbay YILDIZ) listede olduğundan tekrar yazmadım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler... |
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Harbi Ulukoylu
|
ya millete kötü bir model olmak istemem ama oldum olası kitap okumayı sevmiyorum sadece tarih kitabı okuyorum okulda iken okuma derslerinde millet roman okurken ben tarih ders kitabını okurdum, bu yüzden tarihim çok çok iyi ve bu konuda çok iddalıyım |
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
Formun Hanım Efendisi
|
AlİŞan AmaÇ Okumak Tabİ Kİ Tarİh Okumakda Çok Önemlİ. Hepsİnİn Tadi Ayri. Tarİh Konusunda Bu Denlİ Kendİne GÜvenmen Çok İyİ. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
Harbi Ulukoylu
|
yazarını tanıdığın kitaba neden şüphe ile yaklaşıyosun anlamadım.bu benim okuduğum ve beğendiğim kitap.kitap ayırt etmek hoş değilse ayırt etmeyeceksin.yok ben şüpheci bir insanım diyosan diğer kitaplarıda sorgulamalısın.neden özellikle bana kitap sorduğunun mantığını da bilmiyorum.AMA DÜRSTLÜK ÜZERİNE YAZILMIŞ BİR KİTAP |
|||||||||
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||
|
Harbi Ulukoylu
|
ladesçi üstün dökmen diye googleden ararsanız orda yorumları ve kitabın tanıtımını bulabilirsin |
|||||||||
|
|
|
| Sponsor Linkler | |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|