|
||||||||
| Kayıt ol | Yardım | Aktif Üyeler | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Seçim 2009 Kapatılmaktan Son anda Kurtulan Belediyemiz için bu SON ŞANS olabilir Başkan Adayları Projeleri vs Tartışalım |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||||
|
Formun Hanım Efendi Ablası
Seviye: 20 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 486
Ruh Halim:
![]() Thanks: 0
|
YaklaŞan Yerel SeÇİmler De Adaylar Netlİk Kazanmaya BaŞladi. İŞte Bİzİm BaŞkan Adayimiz Sayin Mehmet Alİ DÜzgÜn DÜr. Kendİsİ Ne Öncelİkle ÇaliŞmalarinda BaŞarilar Dİlerİz. Kendİsİ Son Derece ÇaliŞkan, Bİ O Kadar Da ÜstÜn Yeteneklİ KİŞİdİr. Ankara Da YapmiŞ OlduĞu ÇaliŞmalari Bu Özellİklerİnİ GÖzler ÖnÜne Sermektedİr. İnaniyorum Kİ UlukÖyÜn Kalkinmasinda BÜyÜk Emek Sarfedecektİr. KÖyÜmÜz DeĞİŞİmİ Yakalayacak, Kalkinacak Hİzmetİ KaynaĞindan Alacaktir. Kendİsİnİ Cani GÖnÜlden Desteklİyor, ÇaliŞmalarinda BaŞarilar Dİlİyorum. Saygilarimi Sunuyorum. Haydİ UlukÖylÜ Kararini DeĞİŞİme, Bİrlİk Olmaya, Kalkinmaya Ver,,,,,,,, |
|||||||||
|
|
|
| Sponsor Linkler | |
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
Sonusalı
Seviye: 4 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 87 ![]() Thanks: 0
|
Sevgili yeğenim gülten:İlgi ve alakana teşekkür ederim. Malumunuz olduğu üzere:Kasabamız için Benim hedefim çok büyük,arzulu ve istekliyim.Hedefimi belirledim vede netleştirdim.Başarıya ulaşmamam için hiç bir neden yok.Hedeflerimin büyük bir kısmını derneğimiz tüzüğünde belirledik. Kasabamız için ne kadar çok çalışacağımı sağlığım değil;Bu göreve aşırı istekli olduğum belirleyecektir.Kasabamızın tabiatını,insanlarını,hele hele geleceğimizin meyvelerini ( Çocukları ) ne kadar çok sevdiğimi sayfalara sığdıramam. Benim Kasabamız geleceği için çalışmaktan başka hiç bir şeye ihtiyacım yok. Ankarada ki lüks yaşantımı bir tarafa bırakıp,ALLAH'ın izni ile Geleçek kuşaklarımıza hizmet için SOBA yakmaya,Kasabamızı özenen değil,özenilen bir kent yapmaya geliyorum. Saygılarımla |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
Sonusalı
|
Sevgili Yeğenim Gülten; İlgi ve alakana teşekkür ederim. Malumunuz olduğu üzere;Kasabamız için Benim hedefim çok büyük,arzulu ve istekliyim.Hedefimi belirledim vede netleştirdim.Başarıya ulaşmamam için hiç bir neden yok.Hedeflerimin büyük bir kısmı Derneğimiz Tüzüğünde mevcuttur.Bu vesile ile tüzükteki hedeflerimiz kısa sürede hayata geçecektir.Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kasabamız için ne kadar çok çalışacağımı sağlığım değil,bu göreve aşırı istekli ve kararlı olduğum belirleyecektir. Ankara'daki lüks yaşantımı bırakıp,Kasabamıza olan aşkımla; ALLAH'ın izni ile Geleçek kuşaklarımıza hizmet için SOBA yakmaya,Kasabamızı özenen değil, özenilen bir kent yapmaya geliyorum.Bu yolda Sayın Ahmet YILDIRIM ile beraber yeminimiz var,ALLAH utandırmasın. Saygılarımla |
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
Harbi Ulukoylu
Seviye: 10 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 244 ![]() Thanks: 1
|
Evet seçimler yaklaşırken adaylar netleşiyor. Öncelikle adayları tebrik ediyorum ve yolunuz açık olsun ,köyümüz için şu bu değil hayırlısı olsun diliyorum. Gitmesekde gelsekde o köy bizim köyümüz |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
Sonusalı
Seviye: 5 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 102
Ruh Halim:
|
07.01.2009 çarşamba günü burada bir mesaj daha vardı silinmiş.Ancak geçen yıl gibi olmasın herkes özgürce mesajını yazabilsin...Bu mesajı ben de yazmayı istemiyordum ama... Demokrasi ne demek acaba, özgür düşünce ne demek acaba? hiç düşündünüz mü? Artık bırakalım bunlarıda herkes doğru bildiği şeyleri burada yazsın.Zaten halk onu takdir eder ve notunu verir....Belediye Başkanlığı seçimlerinde tüm partilere ve adaylarına başarılar dilerim.... SELAMLAR.... |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
Sonusalı
|
ADAYINIZ : Mehmet Ali DÜZGÜN Değerli hemşehrilerim ; Ben 1947 yılında Sonusa (Uluköy) de doğdum.Belerin İsmailin oğlu olup, Rahmetli Ahmet DÜZGÜN ve Recep DÜZGÜN’ün küçüğü Kasabamız Şehidi Mustafa DÜZGÜN’ün ağabisiyimTahsilimi Sonusa İlk Okulunda,Orta Okul Tahsilimi de Taşova Orta Okulunda tamamlayarak; Astsb.Okulu imtihanını kazanmam sonucu Askeri öğrenimime başladım. 1968 yılında Astsb. Olarak Türk Silahlı Kuvvetlerinde göreve başladım. 1969 Yılında Em.Öğr.Mehmet YÜCEL’in ablası Sıddıka Hanımla evlenerek hayatımı birleştirdim. Üç kız bir erkek olmak üzere 4 çocuk babasıyım. En büyük kızım; benim en büyük yardımcımdır. İki numaralı Kızım Tbp. Yzb., küçük kızım Demokrat Parti Genel Merkezinde görevli olup, Oğlum P. Kd.Ütğm. olarak Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yapmaktadır. 1993 yılında emekli oldum. 2 yıl Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi ( AŞTİ.)’nde Güvenliğin oluşturulmasında hizmette bulundum. Görevim ve ikametimden dolayı; 1997 yılında Konut Yapı Kooperatifi kurarak inşaat işleri ile iştikal etmeye başladım. Bu arada sürekli irtibat halinde bulunduğum Uluköy’ümün adına Ankara’da Yardımlaşma derneğinin kurucusu olarak, Bilgisayar ortamında WEB sitesi kurup ayrıca Milli Bayramlarda Mustafa DÜZGÜN İlk Öğretim okulunu ziyaret ederek yöreme faydalı olmaya çalıştım. Secimin neticesi ne olursa olsun bu hizmetlere devam edeceğim. 29 MART 2009 seçimlerinin Memleketimize ve Kasabamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Hedeflerimin ve Projelerimin neler olduğunu siz hemşerilerime ileriki günlerde bir bir izah edeceğim. Şimdi de M.Ali DÜZGÜNÜ Diğer yönleri ile tanıyalım. ]Asker Emeklisidir.Disiplinli , kararlı ve yaratıcıdır. Mahiyetindekilere taviz vermez. Herkese eşit mesafede hareket eder .Zor işlerin adamıdır.İcraatında engel tanımaz.[Ana mesleğinin haricinde: Mimari kültüre sahiptir.Ankara da dört yıldız şeklinde 84 dairelik çok katlı ,deprem yönetmeliğine uygun örnek bir site yapmıştır.Ankara’da çevresi geniştir.Atılgandır,cesaretlidir,Açamayacağı kapı yoktur.Daha evvelki yıllarda Kasabamıza sık sık giderek ,kasabamız sorunlarını yerinde tespit etmiş ve bu sorunların ortadan kaldırılması için projeleri mevcuttur. Öteden beriye kasabamızla yakından ilgilenmiştir.Belediye başkan adaylığı gündemde değilken dahi;Milli Bayramlarda okulumuza gelerek okul noksanlarını yerinde tespit etmiş,Okul müdürümüz sayın Ahmet ULUTAŞ ile temasını kesmemeksizin; Öğretmen ve öğrencilerimizi motive etmek için Okulumuza görsel hizmetlerde bulunmuştur. Ankara’da Uluköylüler Derneğinin kurucusu ve başkanıdır. Özel gayretleri ile Kasabamız adına dernek WEB sitesi kurmuştur. Kasabamızı yeniden canlandırmaya, dışarıdaki vatandaşlarımızın tekrar kasabamıza dönüşünü sağlayacak projeler üretmeye ve projelerini uygulamaya koyabilecek cesaret ve beceriye sahiptirPersonel idaresinde uzman,atılgan ve çevik,yorulmak nedir bilmeyen bir enerjiye sahip olan Mehmet Ali DÜZGÜN ‘nü Demokrat Parti; Belediye Başkan adayı olarak Kasabamız hizmetine sunmuşturSayın Ahmet YILDIRIM ile omuz omuza vede el ele hareket eden Mehmet Ali DÜZGÜN ikilisinin elinden uçan kuş kurtulabilir mi? Acaba[LİNKLERİ SADECE SİTEMİZ ÜYELERİ GÖREBİLİRKAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] sitesinde Başkanlığını yaptığı ve ULUKÖYLÜLER DERNEĞİ tüzüğünde projelerinin bir kısmını görmek mümkündür. Parti gözetmemeksizin Siz hemşehrilerimize hizmet etmeye ve Kasabamızı özenen değil,özenilen bir kent yapmaya geldim. Saygılarımla Konu Mehmet Ali DÜZGÜN tarafından (01-10-2009 Saat 10:03 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
Sonusalı
Seviye: 3 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 52
Ruh Halim:
![]() Thanks: 3
|
burada herkesin hür fikirlerini, başkalarına hakaret etmeden ve sözlü saldırı yapmadan açık bir dil tertemiz türkçeyle yapması dileklerimi sunuyorum. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
Sonusalı
|
tamam Konu Mehmet Ali DÜZGÜN tarafından (01-10-2009 Saat 09:50 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
Administrator
Seviye: 9 [ ]Aktiflik: 0 / 210
Ruh Halim:
![]() Thanks: 5
|
Kapatılmaktan Son anda Kurtulan Belediyemiz için bu SON ŞANS olabilir Başkan Adaylarını bir ulukoy' luye yakışır şekilde medenice tartışalım Adaylar 15 ocak 2009 da netleşek Tüm adaylarımızın projelerini seçim vaadetlerini kasabamızın belli başlı sorunlarına karşı çözüm önerilerini SORU cevap şeklinde tartışalım BU KASABAMZI İÇİN SON ŞANS OLABİLİR unutmayalım ki az kalsın kasabamız Köy olacaktı daha güzel daha sorunsuz bir ulukoy için
|
|
|
|
#10 | |||||||||
|
Sonusalı
Seviye: 3 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 70
Ruh Halim:
|
Öncelikle seçimler yaklaşırken kasabanızada hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim site olarak tekmi adayınız var bunuda merak etmekteyim,yani alınmış belli bir tavırmı var.. diğer belediye başkan adaylarının buralarda fikirlerini beyan etmelerini dilerim..Yanılmıyorsam Kasabaızda genç bir Başkan adayınız var.. Yeni projeler ve aktif bir belediye başkanı olacağına inancım sonsuz.. yeni seçimlerin kasabanızın dertlerine çözecek bir başkan ile yola devam etmesi dileğimle saygılarımı sunarım Necmi özgül
|
|
| Sponsor Linkler | |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|